В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка
Вход / Регистрация

Плащане и доставка

Доставки на продукти от онлайн магазин www.legea.bg

При направена поръчка до 15:00 на текущия работен ден, тя следва да бъде обработена и изпратена на същия ден. При направена поръчка след 15:00, тя следва да бъде обработена на следващия работен ден (събота и неделя, както и официалните празници в България се третират като неработни дни от гледна точка на превозвачите и не се обработват поръчки)

При уточняване и потвърждаване на поръчката, в рамките на работното време, представител на www.legea.bg ще се свърже с Вас на посочените от Вас телефонни номера.

Работно време: Понеделник – Петък : 10:00 – 18:00

След потвърждаване на поръчката Ви, тя ще бъде доставена на посоченият от Вас адрес в рамките на 24 часа.

Работно време на куриерите: Понеделник – Петък : 10:00 – 18:00
                                                          Събота: 10:00 – 12:00

Услуга „Преглед“
Клиентите на www.legea.bg имат възможност да използват услуга „преглед“ при получаване на закупените стоки. Това става пред оторизирано от куриерската фирма лице.


Доставка за България:

 

Тегло

Цена

до офис на куриерската фирма

до 1 кг

до 5 лв.

до указан от клиента адрес

до 1 кг

до 7 лв.

*Забележка: При тегло по-голямо от 1кг следва различно калкулиране на цената за доставка съгласно тарифата на куриерската фирма.  
Начини на плащане


Плащане чрез наложен платеж

При завършване на поръчката в www.legea.bg клиента има възможност да избере „наложен платеж“ за начин на плашане. При получаване на поръчката и след преглед  , клиента заплаща в брой лично на куриера сумата на продукта и доставката, за която предварително сте били информирани с обаждане от www.legea.bg и уведомени с SMS от куриерската фирма.

Плащане чрез Банков превод
При завършване на поръчката в www.legea.bg клиента има възможност да избере „банков превод“ в следствие, на което автоматично ще се появи информация за банковата сметка на www.legea.bg . Веднъж завършили процеса на поръчване и след като средствата са наредени по сметката на www.legea.bg , член от нашия екип ще се свърже с Вас, което в повечето случай превода се отразява до 24 часа. След като плащането е преминало успешно, поръчаните артикули ще бъдат изпратени.

Ако нямате банкова сметка не е необходимо да откривате такава, като превода се извършва чрез "ВНОСНА БЕЛЕЖКА", като съответно цената на банковата такса е малко по-висока от колкото при платежното нареждане.

Този начин на плащане е подходящ за Вас, ако искате да изненадате любим човек, като изпратите подарък на работното му място, у дома или на адрес, на който нашите куриери могат да го открият. При плащане по банков път, при получаване на стоката, не дължите нищо на куриера.

*Банковият превод трябва да е равен на сумата от стойността на поръчаните артикули и стойността на доставката.

Бенефициент: Алфалинк - БГ ЕООД
Банка: UniCredit Bulbank
Сметка: BG50 UNCR 7000 1522 1854 44
BIC: UNCRBGSF

Основание: номера на вашата поръчка

Плащане чрез карта -  MasterCard, Maestro, VISA

Плащане през PayPal

Плащане чрез ePay

Плащане чрез EasyPay