В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка
Вход / Регистрация

Най-добрите футболни обувки в момента

Във футбола обувките на играчите оказват голямо влияние върху тяхното представяне на терена. Сред факторите, които трябва да вземете под внимание, когато избирате футболните си обувки, са теглото на обувката, комфорта, който осигурява дизайнът, използваните технологии и материала, от който е направена спортната обувка. През последните години футболната екипировка и аксесоарите започнаха да се развиват с невероятни темпове и това доведе до въвеждането на все по-нови и по-нови технологии от производството на спортни обувки. В този материал сме събрали най-добрите модели футболни обувки на пазара в момента: 

 

Nike Premier
Цена: между $88 и $140

Футболните обувки на Nike отдавна са любими на много футболисти. Дизайнът на футболните обувки Premier на Nike предлага класическата визия и наследство в модерна опаковка. Разработването на този модел е отнело на създателите си две години, но крайният резултат е наистина впечатляващ. За създаването му са използвани някои от най-модерните технологии в производството на футболни обувки.

Adidas Nitrocharge 1.0
Цена: между $80 и $170

Футболните обувки на гиганта за спортни стоки Adidas са високо ценени и неслучайно са най-предпочитаните от атлети и запалянковци. Новият модел на Nitrocharge 1.0, който дебютира на Световното първенство по футбол в Бразилия през миналата година., е изработен с нова и революционна система за работа на обувката.Уникалният им дизайн включва гумена лента, която пресича предната част на крака и по този начин улеснява страничните движения на играча. Гумираната лента подобрява представянето на футболистите в ситуациите, които изискват допълнителна енергия.

Nike Mercurial Veloce
Цена: между $80 и $100

Уникалният дизайн на тези футболни обувки си заслужава всеки долар. Качеството на обувката и материалът, от който е направена, предлагат много високо ниво на комфорт за играча, докато ги носи. Спортните обувки на Nike са признати в целия свят заради фактът, че винаги използват най-модерните и иновативни технологии, когато създават своите модели. Тази футболна обувка ще пренесе наследството на Nike за поколенията.

Adidas F50 Adizero Leather
Цена: между $130 и $270

Тези магически обувки са предпочитани от повечето нападатели и тарани. Моделите от серия F50 на Adidas дават възможност за избор между кожено и синтетично покритие на обувката. Спортният гигант е известен с това, че обикновено залага на синтетичните материи за своите модели, но вариантът от естествена кожа е харесан и използван от много футболни звезди в момента.

Puma evoPOWER 1

Цена: между $120 и $220

Това е най-новият модел на Puma, който дебютира на световното първенство в Бразилия през миналото лято. Класификацията на тези спортни обувки се представя като супер-леки. Спортната марка Puma е един от лидерите на пазара на производство на хибридни и супер-леки спортни обувки и превземането на този пазарен дял определено е стратегия, която им върши страхотна работа.  

Nike Hypervenom Phanthom
Цена: между $200 и $230

Този модел поставя съвсем нови стандарти в производството на футболни обувки. Обувката е изработена от революционен материал, който я прави невероятно лека и значително подобрява способността на играчите да ускоряват. Hypervenom подобрява бързината и пъргавостта на играча и по този начин се превръща в безапелационен крал на футболните обувки.

Още великолепни предложения за футболна екипировка можете да разгледате тук.


« Назад към всички публикации